klusjesman

De beste klusjesmannen van Nederland

Zoekt u een klusjesman? Willem Fikst 't heeft een groot landelijk netwerk van de beste klusjesmannen.

Installatiewerk

Het installatiewerk in woningen is vaak een ingewikkelde klus. De klusjesmannen van Willem Fikst ’t zijn deskundig op het gebied van elektriciteit en sanitair. Kies daarom voor een ervaren vakman uit ons netwerk die uw badkamer, keuken, verwarming en elektra veilig aanpast. De klusjesman komt ook bij u thuis om uw lekkage te verhelpen. Zo weet u zeker dat u veilig kunt genieten van water, licht en warmte.

Installatiewerk sanitair

De klusjesman helpt u met al het installatiewerk aan uw sanitair. Of u nu de badkamer gaat verbouwen, een nieuw toilet wilt plaatsen of de cv-ketel wilt laten vervangen, de vakman verzorgt het beste werk voor een zeer scherp tarief. Schakel de vakman in om uw toilet te vervangen voor een staand of hangend model, of om een nieuwe badkuip in de badkamer te plaatsen. De klusjesman plaatst ook graag uw nieuwe keuken. Daarbij zorgt hij direct voor de juiste afzuigsystemen en kranen. Indien nodig zullen er nieuwe waterleidingen leggen of de bestaande leidingen verplaatsen. Daarnaast zorgt onze vakman ook voor het herstel na een lekkage en spuit hij beschadigde of verroeste radiatoren op. Alles wordt keurig afgewerkt. Na de klus ziet uw sanitair er weer uit als nieuw.

Elektra: altijd in veilige handen

Ga nooit prutsen met elektriciteit, maar zorg dat u altijd weet wat u doet. Onze klusjesmannen zijn expert op het gebied van installatiewerk en elektra. U bent bij hen in veilige handen. Zo weet u zeker dat u tijdens de installatie en in de vele jaren daarna voorzien bent van een veilig elektriciteitsnetwerk. Dit zorgt ook voor een goede bescherming van uw elektrische apparaten. De klusjesman voorziet in het volgende installatiewerk voor elektra:

Isolatiewerk

Isolatie van de woning zorgt voor een enorme besparing op de energiekosten. De klusjesman verzorgt het installatiewerk voor het dak, de zolder, spouwmuren, vloer- en kelderisolatie. Iedere isolatiemaatregel zorgt voor extra energiebesparing. Het installatiewerk aan de buitenkant van de woning levert de meeste energiebesparing op, terwijl vloerisolatie een prettige maatregel is voor meer comfort. Zo heeft u minder last van de optrekkende kou en tocht. De vakman adviseert u over het isolatiewerk in uw woning en kiest de juiste isolatiematerialen voor het meeste rendement. Na de klus wordt de ruimte mooi afgewerkt. Zo kan de isolatie aan het dak een goede aanleiding zijn om de schuine wanden af te werken met platen. De vakman kan dit schilderen, zodat u de zolderruimte in een keer kunt aanpassen naar een mooie slaap- of hobbykamer.

Ontvang gratis offertes

Laat uw installatiewerk over aan de vakmannen van Willem Fikst ‘t. Vraag gratis offertes op en kies de klusjesman die het best aansluit bij uw wensen. Vul het formulier in twee minuten in en bespaar direct veel geld op uw installatiewerk.

Willem Fikst 't

footer

Vraag nu vrijblijvend offertes aan van betrouwbare klusjesmannen bij jou uit de buurt!