klusjesman

De beste klusjesmannen van Nederland

Zoekt u een klusjesman? Willem Fikst 't heeft een groot landelijk netwerk van de beste klusjesmannen. 

Schilderwerk

De klusjesman van Willem Fikst ’t is er voor al uw schilderwerk binnen- en buitenshuis. Onze vakmannen zijn trots op hun nauwkeurige afwerking, waarmee ze uw woning er van binnen en buiten weer als nieuw uit laten zien. Het schilderen zit hen in de genen. Met een vaste hand toveren ze iedere ruimte om in uw persoonlijke stijl.

Willem Fikst ‘t schilderwerk

Schilderwerk is nodig als u toe bent aan een nieuw elan voor uw woning, of als onderdeel van het reguliere onderhoud. Schakel daarom uw klusjesman in voor al uw schilderklussen. Onze allround vakmannen schuren, beschermen en kleuren uw woning van binnen en buiten. Al het werk is tot de puntjes verzorgd. Willem Fikst ‘t:

  • Muren en plafonds
  • Deuren en kozijnen
  • Verzorging van houten vloeren en plinten
  • Trappen, leuningen en balustrades
  • Meubelen en kasten
  • Gevels
  • Veranda, schuttingen, tuinhekken
  • Dakkapel
  • Serre

Schilderwerk voor binnen

Binnenshuis verzorgen onze vakmannen al uw schilderwerk. Als u toch al gaat verhuizen of verbouwen, dan zorgt onze vakman voor de perfecte afwerking van uw woning. De specialist van Willem Fikst ‘t geeft advies over trendkleuren en geschikte soorten verf. Hij gebruikt verschillende technieken, zodat de kleuren het juiste effect hebben op het interieur. Zo kan het plafond airless gespoten of gesausd worden. U kunt onze vakman inschakelen om de muren te behangen, sauzen, sponzen voor een transparant effect of voorzien van tijdloze sjablonen. De trappen en leuningen worden keurig geschuurd en voorzien van een nieuwe laag verf of een strak bevestigde bekleding. Ook de meubelen worden desgewenst geschuurd en voorzien van een nieuwe beschermlaag. Een laklaag of beits geeft houten meubelen de juiste bescherming, terwijl ze hun karakteristieke uitstraling behouden. Onze klusjesman is perfectionistisch en heeft een goed oog voor het benodigde schilderwerk binnenshuis.

Schilderwerk voor buiten

De vakman van Willem Fikst ’t verzorgt uw woning uitstekend aan de buitenkant. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of monumentaal schilderwerk, onze vakmannen zorgen voor de beste verzorging van het exterieur. Een goed onderhouden woning blijft zijn waarde behouden. De klusjesman reinigt de gevels en zorgt voor een perfecte afwerking van de schilderklus. Anders dan een reguliere schilder, kan uw klusjesman direct kleine reparaties verrichten die hij tegenkomt tijdens de inspectie. De dakkapel, serre of andere uitbouw wordt goed onderhouden, zodat het weer jaren bestand is tegen vocht, regen en andere invloeden van buitenaf. Ook levert onze vakman het beste schilderwerk voor uw veranda, schuttingen en tuinhekken.

Onderhoud van uw schilderwerk

Een verflaag kan in de loop der tijd worden aangetast door invloeden van buitenaf, zoals regen, vocht en uv-licht. Ook kunnen er krassen ontstaan. Als de verflaag niet meer volledig dekt, kan het materiaal zoals hout, kunststof of metaal beschadigen. Daarom is het belangrijk om onze vakmannen tijdig in te schakelen. De klusjesman verzorgt het materiaal van een perfect dekkende verflaag. Hij schuurt het beschadigde gedeelte op, dekt dit af met een nieuwe laag grondverf en voorziet het van een nieuwe kleur. Zo beschermt het de nieuwe verflaag uw woning van binnen en buiten. Wacht daarom niet te lang als u oneffenheden aan de verflaag ziet. U bespaart veel geld op onderhoudskosten door tijdig contact op te nemen met een van onze vakmannen.

Gratis offertes ontvangen

Vraag direct offertes op en vergelijk de prijzen voor het laten uitvoeren van schilderwerk bij u in de buurt. Kies de beste klusjesman voor uw klus. Zo bent u voordelig uit, vergelijken is immers besparen! Wacht dus niet te lang met het onderhoud, want u weet het: Willem Fikst ‘t.

Willem Fikst 't

footer

Vraag nu vrijblijvend offertes aan van betrouwbare klusjesmannen bij jou uit de buurt!