klusjesman

De beste klusjesmannen van Nederland

Zoekt u een klusjesman? Willem Fikst 't heeft een groot landelijk netwerk van de beste klusjesmannen.

Timmerwerk

De klusjesman van Willem Fikst ’t verzorgt al uw timmerwerk binnen- en buitenshuis. Gewapend met schuurpapier, een hamer, spijkers en boor maakt de praktische vakman uw wensen tot werkelijkheid. Het timmerwerk is altijd maatwerk. Van inbouwkast en kozijnen tot aan een nieuwe veranda of tuinhuis, Willem Fikst ’t geeft u een praktische en mooie oplossing voor uw woning.

Timmerwerk binnenshuis

De klusjesman zorgt steevast voor een goede kwaliteit van de voorwerpen die hij voor u bouwt. Zo weet u zeker dat u een duurzaam ontwerp heeft. Onze vakman is praktisch ingesteld en levert een mooi afgewerkt eindresultaat op. Zo heeft u een handige oplossing voor binnen, terwijl de stijl geheel bij het interieur past. Binnenshuis kunt u op ons rekenen voor de volgende soorten timmerwerk:

Timmerwerk buitenshuis

Ook buitenshuis zijn er veel praktische oplossingen voor uw wensen. De klusjesman gaat graag met u in gesprek over uw persoonlijke voorkeuren. Na het opmeten komt hij met een voorstel of ontwerp dat voldoet aan uw wensen en eisen. Het timmerwerk buitenshuis bestaat bijvoorbeeld uit:

 • Schutting maken en plaatsen
 • Tuinhekken en balustrades
 • Overkapping voor de tuin
 • Luxe houten veranda
 • Tuinhuis en schuren
 • Dakkapel
 • Serre
 • Carport

Schilderen en afwerking

Willem Fikst ‘t klusjesmannen zorgen ervoor dat uw woning er van binnen en buiten prachtig uitziet. Als het timmerwerk klaar is, wordt uw ontwerp voorzien van een beschermlaag. Houtproducten behouden hun kleur en structuur door de afwerking met een laag lak of beits. Dit is een doorzichtige beschermlaag wat het hout beschermt tegen vocht, regen en uv-licht. Kunststof en hout kunnen ook voorzien worden van andere soorten grondverf. Daarna kan de vakman uw timmerwerk in de kleur schilderen die helemaal past bij uw stijl. Zo krijgt u een authentieke houten kast, een bescheiden tuinhuis dat één wordt met de natuur of een frisse veranda om te genieten in de zomermaanden.

Onderhoud timmerwerk

Nadat het ontwerp is opgeleverd, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Uw klusjesman heeft het timmerwerk bij de aanleg beschermd met een verflaag. Het hout, kunststof of andere materialen binnenshuis moet gemiddeld eens in de zeven jaar opnieuw geverfd worden, terwijl het materiaal buiten gemiddeld eens per vijf jaar een nieuwe lik verf nodig heeft.

Zo blijft het hout, kunststof of metaal goed beschermd. Als dit niet gebeurt, kan het materiaal snel beschadigen. Hierdoor ontstaat er bijvoorbeeld schimmel of houtrot. De goedkoopste manier om dit te herstellen is goed onderhoud. De vakman schuurt het materiaal, verzorgt het goed en geeft het weer een nieuwe beschermlaag.

Schakel een klusjesman in bij:

 • Beschadigde of afbladderende verf
 • Oneffenheden in de verf
 • Klemmende ramen en deuren
 • Scheefhangende (kast)deuren en planken
 • Beschadigd of versplinterend houtwerk
 • Beschadigingen aan de houten vloer

De vakmannen uit ons netwerk lossen het probleem snel op, waardoor u zeer lage onderhoudskosten heeft. Neem daarom contact op met ons, want Willem Fikst ‘t.

Gratis offertes voor timmerwerk

Vraag gratis offertes op voor de voordeligste klusjesman bij u in de buurt. Loop eens rustig door uw woning en verzamel uw wensen voor u de offerte opvraagt. Zo vindt u de beste klusjesman voor al uw timmerwerk.

Willem Fikst 't

footer

Vraag nu vrijblijvend offertes aan van betrouwbare klusjesmannen bij jou uit de buurt!